بیست و پنجمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی برگزار شد.
جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی سهشنبه 11 دی ماه با حضور جمعی از مسئولان، پژوهشگران و اساتید در تالار امام خمینی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و مولکولی، سهشنبه 11 دی ماه 1403، بیست و پنجمین دوره جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با شعار هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری و با حضور دکتر شاهین آخوند زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و رییس جشنواره، صادق خانیعلیاکبری رییس شورای تخصصی هوش مصنوعی و جمعی از مسئولان نظام سلامت و فعالان حوزه پژوهش در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکتر شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بررسی وضعیت پژوهشی دانشگاههای کشور به مقایسه رتبه پژوهشی ایران با کشورهای ترکیه و عربستان در بازههای زمانی ۱۹۶۸ تا ۲۰۲۴ پرداخت.
دکتر افشین زرقی رییس جشنواره هم با اشاره به اینکه تکمیل زنجیره تبدیل دانش به فناوری یکی از ارکان حیاتی برای دانشگاههای نسل سومی و نظام سلامت محسوب میشود اظهار کرد: این هدف با برنامهریزی، ایجاد زیرساخت مناسب و بهکارگیری سرمایههای دانشی فناورانه محقق خواهد شد.
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان اینکه پیشگامان، اساتید، فراگیران، دانشجویان و همکاران عرصه تدبیر با کارنامهای درخشان و ممارستی شبانهروزی در تلاش هستند تا افقهای جدید را در عرصه پژوهش با نگاهی کاربردی ترسیم کنند، گفت: در جشنواره ابوریحان بیرونی آسیبشناسی پژوهشی در عرصه ملی و دانشگاهی، انجام و راهبردهای آتی ترسیم میشود. معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز متعهدانه نسبت به تحقق این راهبردها تلاش میکند.
در این جشنواره در بخش پژوهشگران منتخب در حوزههای بالینی و علوم پایه در سه دسته اساتید، دانشیاران و استادیاران، پژوهشگران فعال در عرصه پژوهش که بالاترین فعالیت پژوهشی را بر اساس سامانههای علمسنجی به ثبت رساندهاند تقدیر شدند.
همچنین در این دوره از جشنواره در کنار افراد حقیقی، شخصیتهای حقوقی و موسسات حقوقی نظیر دانشکدههای منتخب و مراکز تحقیقات منتخب، واحد تحقیقات و توسعه بالینی منتخب و واحد فناور منتخب نیز معرفی و تقدیر شدند.
در این جشنواره از کتاب برتر به دو زبان فارسی و انگلیسی نیز تقدیر شد و در زمینه مجلات نیز مجله منتخب در حوزه بینالملل، معرفی شدند.