×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/02/26 - 08:20
  • بازدید : 602
  • تعداد بازدید : 70
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

دومین جشنواره سلام برگزار شد/ تقدیر از روابط عمومی برتر دانشگاه در بخش های مختلف

دومین جشنواره سلام با محوریت "روابط عمومی، تلاشی بر ارتقا سواد سلامتی"، با هدف تقدیر از روابط عمومی های برتر در حوزه معاونت ها، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی و مراکز بهداشت و شبکه های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در تالار امام خمینی دانشکده پزشکی برگزار شد.


  در این مراسم که با حضور دکتر سلطانی فر معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر آقاجانی رییس دانشگاه، دکتر خانیکی مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر کدخدازاده معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، دکتر صابری جراح مغز و اعصاب و مجری برنامه اکسیر، نعیمی مدیر مسئول روزنامه الوفاق، مدیران سابق روابط عمومی دانشگاه و مسئولان روابط عمومی دانشگاه در واحدهای تابعه برگزار شد. 




ارتباط مستقیم نظام سلامت و نظام اطلاع رسانی


دکتر سلطانی فر، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی تصریح کرد: ظهور تکنولوژی های جدید و شکل گیری فضاهای نوین رسانه ای، علی رغم مزایای بسیار، ضایعاتی را نیز به همراه آورده است. باید به این آسیب ها به طور جدی، علی الخصوص در حوزه سلامت که مهمترین حوزه مرتبط با زندگی روزمره مردم است، نگاه کنیم.






وی ادامه داد: بر اساس تجربه و آمار، کشوری که نظام بهداشت و سلامت قوی دارد، نظام فرهنگی و اطلاع رسانی آن نیز قوی است؛ این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند. با مطالعه آمار کشورهای پیشرفته پزشکی از جمله کشورهای شمال اروپا و اسکاندیناوی، متوجه می شویم نظام اطلاع رسانی آن ها به مدد نظام پزشکی شان قوی است و نشان می دهد رابطه تعاملی و تنگاتنگی بین این دو وجود دارد.


دکتر سلطانی فر تصریح کرد: امروز با توجه به اینکه حوزه اطلاع رسانی و آموزش عمومی شده است، وظیفه متخصصان خطیرتر شده و باید بسیار جدی تر نسبت به حوزه کاری خود، اقدام کنند.



 


همکاران روابط عمومی دانشگاه، بازو و چشم بینای مدیران اجرایی هستند



دکتر آقاجانی ضمن تشکر از حضور مسئولان و رابطان روابط عمومی دانشگاه در این مراسم و برشمردن ماموریت های اصلی روابط عمومی در دانشگاه های علوم پزشکی، برنامه محور بودن فعالیت ها را از مسیرهای دستیابی به اهداف این حوزه دانست و روز جهانی ارتباطات را به همه دست اندرکاران در حوزه های مختلف تبریک گفت.


وی با اشاره به برخی از ماموریت های همکاران در روابط عمومی واحدهای مختلف دانشگاه های علوم پزشکی، بیان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی در کشور ماموریت های  بسیار پیچیده ای به عهده دارند؛ به طوری که هیچ سازمانی در کشور به این اندازه مسئولیت اجرای ماموریت های مختلف و پیچیده را ندارد.




دکتر آقاجانی، اظهار کرد: تربیت نیروی متخصص در حوزه سلامت، از سوی دیگر مسئولیت تولید دانش و فناوری و اطلاع رسانی در حوزه ارائه خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی و نظارت بر مواد و کالاهای سلامت محور از جمله ماموریت های روابط عمومی ها است که عرصه بسیار گسترده و دشواری را فراروی دانشگاه های علوم پزشکی برای ارتقا سواد سلامت مردم قرار داده است.


وی در ادامه همکاران روابط عمومی دانشگاه را بازو و چشم بینای مدیران اجرایی خواند و ادامه داد: همکاران در این حوزه می توانند با ارائه نقطه نظرات فنی و جمع آوری اطلاعات از سطح مجموعه مدیران را برای تصمیم سازی و اجرای بهتر راهنمایی کنند.



مرکز مطالعات فرهنگ و سلامت راه اندازی می شود





دکتر مهدی کدخدا زاده معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در دومین جشنواره سلام از روابط عمومی به عنوان هنر هشتم در قرن بیستم یاد کرد و گفت: شفافیت در اندیشه و گفتار، تحلیل و کفت و گوی صریح برای هر دوی مخاطبان و مسوولان سازمان جزو وظایف روابط عمومی است. به عبارت دیگر یک سازمان خوب روابط عمومی باید چهره واقعی و شفافی از اندیشه و تفکرات موسسه و سازمان زیربط را به مخاطب ارایه و در مقابل بازخورد آن را به داخل سازمان منتقل کند.



دکتر کدخدازاده همچنین از ایجاد مرکز مطالعات فرهنگ و سلامت در معاونت فرهنگی دانشگاه خبر داد و گفت: امیدواریم که با تعامل و مشارکت رسانه ها و روابط عمومی دانشگاه بتوانیم در پیشبرد اهداف این حوزه اقدام کنیم.



دکتر میرزای رزاز: روابط عمومی ها متناسب با تنوع خدمات سازمان باید عملکرد متنوعی داشته باشند





وی در پایان تنوع خدمات در سازمان ها را امری دشوار  و حساس برای روابط عمومی ها دانست و یادآور شد: روابط عمومی ها برای موفقیت بیشتر در این شرایط باید به همین نسبت عملکرد متفاوت تری در واحدهای خود به ثمر برسانند.


دکتر سید جلال الدین میرزای رزاز استاد دانشگاه و از مدیران سابق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حضور در دومین جشنواره سلام، به مختصری از اقدمات گذشته در حوزه روابط عمومی دانشگاه پرداخت.


دکتر میرزای رزاز: روابط عمومی ها متناسب با تنوع خدمات سازمان باید عملکرد متنوعی داشته باشند


 




نقش بی بدیل کارشناسان روابط عمومی در تولید محتوای مورد نیاز جامعه


کریمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات و فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی سلامتی برای همه در همه جا است و دستیابی به توسعه پایدار در همه جوامع بدون سلامتی مردم میسر نخواهد بود. نقش کارشناسان روابط عمومی به عنوان تولید کنندگان محتوای مورد نیاز جامعه نقشی بی بدیل است و رسالت های یکسانی که برای این حوزه وجود دارد، پدید آورنده جریانی است به نفع جامعه و در راستای بهبود سلامت جامعه است.





در دنیای امروز خبر به عنوان مهم‌ترین محصول رسانه های جمعی از جایگاه ویژه ای در تعیین خط مشی ها و اشاعه آن وجود دارد.


تقدیر از مدیران سابق روابط عمومی دانشگاه و مسئولان روابط عمومی واحدهای تابعه



در این مراسم از مدیران روابط عموی در سال های دور و نزدیک دانشگاه به پاس  تلاش و خدمات در حوزه اطلاع رسانی و آگاه بخشی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اهدای تندیس و لوح یادبود تقدیر شد.


این بخش با سپاس از جان برار اکبری، بیژن بختیاری، دکتر عبدالرضا کامیابی، دکتر محمد حسین قادریان، دکتر سید جلال الدین میرزای رزاز، دکتر امیر علی فریدونفر، دکتر مهدی شادنوش و اسماعیل رمضانی برگزار شد.





در ادامه این مراسم از مهناز آزاد مسئول روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی به عنوان روابط عمومی برتر و مهدیه احمدی زاده مسئول روابط عمومی معاونت امور بهداشتی به عنوان روابط عمومی پویا در حوزه معاونت ها؛ شرمین شایان مسئول روابط عمومی دانشکده پزشکی به عنوان روابط عمومی برتر و مریم زمانی مسئول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی به عنوان روابط عمومی پویا در حوزه آموزشی، نسرین امینیان مسئول روابط عمومی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری به عنوان روابط عمومی برتر و فاطمه زمانیان مسئول روابط عمومی مرکز پزشکی امام حسین (ع) به عنوان روابط عمومی پویا در حوزه درمانی؛ مرتضی کوکبی مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت شمال به عنوان روابط عمومی برتر و آتنا هاشم زاده مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه به عنوان روابط عمومی پویا در حوزه بهداشتی؛ آذر درویشی مسئول روابط عمومی مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری به عنوان روابط عمومی پویا و زهره حاجی میرصادقی مسئول روابط عمومی مرکز تحقیقات علوم تغذیه ای و صنایع غذایی به عنوان روابط عمومی برتر در حوزه پژوهشی و مهدی شاکری به عنوان روابط عمومی برتر حوزه ستاد دانشگاه تقدیر به عمل آمد.




همچنین فرید فریدون فر مسئول روابط عمومی مرکز پزشکی طرفه، محمدرضا تندری مسئول روابط عمومی مرکز پزشکی شهدای تجریش و محسن پازوکی مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت پاکدشت به عنوان روابط عمومی های برتر در اجرای پویش "ما بهشتی ها" تقدیر شدند.

  • گروه خبری : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 62197
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب